loader image

Ασφάλεια 0
Υγεία 0
Προτεραιότητα καλεσμένων 0
Μετρά Υγιεινής 0
Προστατεύουμε τους καλεσμένους και τους εργαζόμενους 0
Εντατικοποίηση απολυμάνσεων επιφανειών 0
Εφαρμογή απολύμανσης & μικροβιοκτονίας 0
Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια 0
Στη Μπιρμπίλω ...

Στη Μπιρμπίλω η ασφάλεια και η υγεία των καλεσμένων, του προσωπικού μας και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Το να προστατεύουμε τους καλεσμένους και τους εργαζόμενους μας είναι ο οδηγός της κάθε μας απόφασης.

Σε ιδιαιτέρως κρίσιμες στιγμές, όπως αυτές που ζούμε όλοι, έπρεπε, αν θέλαμε να παραμείνουμε πιστοί στην κουλτούρα μας, να σχεδιάσουμε με ιδιαίτερη προσοχή κάθε λειτουργία μας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας & έχοντας στόχο την απόλυτη καθαριότητα και τη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος αποτρέποντας τη διασπορά του ιού.

Με αίσθημα ευθύνης βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και εναρμονιζόμαστε με τις επίσημες Οδηγίες του Διεθνούς και Εθνικού Οργανισμού Υγείας (WHO, ΕΟΔΥ), σχετικά με την κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω του κορωνοϊού (Covid-19).

Η εταιρεία μας έχει προβεί στην εφαρμογή των παρακάτω μέτρων προκειμένου να προστατεύσουμε την Υγεία και την Ασφάλεια όλων, στα εστιατόρια μας και να εξασφαλίσουμε ότι κάθε γεύμα πραγματοποιείται σε ένα απολύτως προστατευμένο περιβάλλον.

Στο εστιατόριο μας έχουμε ενισχύσει τα μέτρα υγιεινής ώστε να εξαλείψουμε τον κίνδυνο επιμολύνσεων.

Συνεπώς με την έναρξη της επαναλειτουργίας διασφαλίζουμε τα ακόλουθα επιπρόσθετα μέτρα:

Απαραίτητη η επίδειξη εγκύρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσης κατά την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους του καταστήματός μας.

Όπως επίσης και επίδειξη αρνητικού 48ω rapid test για τους μη εμβολιασμένους πελάτες κατά την είσοδό τους στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός μας.

Για τα παιδιά μεταξύ 4-17 ετών απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού 24ω self-test κατά την είσοδό τους στον χώρο του εστιατορίου.

Χρήση προστατευτικών καλυμμάτων στους καταλόγους έτσι ώστε να πετυχαίνετε η απολύμανσή τους αμέσως μετά από κάθε χρήση.

Προώθηση των ανέπαφων συναλλαγών.

Συστηματική υγιεινή χεριών από τους εργαζόμενους και διάθεση αντισηπτικού σε κεντρικά σημεία στο κατάστημα.

Θερμομέτρηση κάθε εργαζόμενου πριν από κάθε βάρδια και τήρηση αρχείου υγείας.

Ατομική συσκευασία με αντισηπτικό μαντιλάκι και μαχαιροπίρουνα τα οποία έχουν απολυμανθεί πριν από κάθε χρήση.

Απολύμανση τραπεζοκαθισμάτων μετά από κάθε αλλαγή καλεσμένων.

Χρήση μέτρων ατομικής προστασίας από όλο το προσωπικό & ασπίδων προσώπου ή μάσκας για τους συναδέλφους που εργάζονται στην υποδοχή, στο service και στην κουζίνα

Προσθήκη επιπλέον προσωπικού καθαρισμού με βασική αρμοδιότητα τη συστηματική απολύμανση του χώρου και των σημείων κοινής επαφής.

Αντικατάσταση των αντικειμένων πολλαπλών χρήσεων στα τραπέζια (μύλος πιπεριού, αλάτι κ.α.) με ατομικές μερίδες.

Οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων(delivery), επιτρέπονται χωρίς την παραμονή  πελατών στο εσωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων αυτών και χωρίς να απαιτείτε η επίδειξη πιστοποιητικών εμβολισμού ή νόσησης ή δηλώσεις αρνητικού διαγνωστικού/ αυτοδιαγνωστικού ελέγχου.

Όσον αφορά στα μέτρα που λαμβάνουμε για το delivery, είναι τα παρακάτω:

Προσωπικό

Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση εργαζομένων για τις Οδηγίες Πρόληψης & Προστασίας του ΕΦΕΤ και ΕΟΔΥ

Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού πριν την έναρξη της εργασίας

Συχνό πλύσιμο χεριών με την χρήση αντισηπτικού σε όλους τους χώρους (επιπλέον του επιβεβλημένου από το Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρίας)

Αδιαπραγμάτευτη χρήση γαντιών και μάσκας κατά την προετοιμασία από τους chefs μας με τακτική αλλαγή και απολύμανση

Ελαχιστοποίηση ανθρώπινης επαφής και τήρηση αποστάσεων μεταξύ του προσωπικού

Λειτουργία με συγκεκριμένο προσωπικό και αυστηροί περιορισμοί εισόδου σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Χώροι Εστιατορίων

Προσωπικό

Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση εργαζομένων για τις Οδηγίες Πρόληψης & Προστασίας του ΕΦΕΤ και ΕΟΔΥ

Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού πριν την έναρξη της εργασίας

Υποβολή των μη εμβολιασμένων εργαζομένων σε 2 rapid test ανά εβδομάδα, όπως ορίζει ο νόμος.

Συχνό πλύσιμο χεριών με την χρήση αντισηπτικού σε όλους τους χώρους (επιπλέον του επιβεβλημένου από το Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρίας)

Αδιαπραγμάτευτη χρήση γαντιών και μάσκας κατά την προετοιμασία από τους chefs μας με τακτική αλλαγή και απολύμανση

Ελαχιστοποίηση ανθρώπινης επαφής και τήρηση αποστάσεων μεταξύ του προσωπικού

Λειτουργία με συγκεκριμένο προσωπικό και αυστηροί περιορισμοί εισόδου σε εξωτερικούς συνεργάτες

Χώροι Εστιατορίων

Συχνή εφαρμογή απολύμανσης, μικροβιοκτονίας για τον ιό SARS-CoV-2 με την μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης.

Εντατικοποίηση απολυμάνσεων επιφανειών και αντικειμένων συχνής χρήσης (με εγκεκριμένα ιοκτόνα)

Πραγματοποίηση συστηματικού και επαρκή εξαερισμού

Επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας κατά την παραλαβή και αποθήκευση των πρώτων υλών

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε με στόχο την κατά δυνατόν ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων μας, με σεβασμό και προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των καλεσμένων και των ανθρώπων μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας.

Πιθανή μετάδοση του COVID-19 μέσω των τροφίμων:

Η νόσος COVID-19 είναι μια νόσος του αναπνευστικού συστήματος και η κύρια οδός μετάδοσης είναι με την επαφή από άτομο σε άτομο και με την άμεση επαφή με τα σταγονίδια που δημιουργούνται με την αναπνοή στην περίπτωση που ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται. Έως σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία για τη μετάδοση ιών που προκαλούν ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος μέσω των τροφίμων ή μέσω της συσκευασίας τροφίμων. Οι κορωνοϊοί δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν στα τρόφιμα. (Πηγή: Κατευθυντήριες οδηγίες για τις επιχειρήσεις τροφίμων που αφορούν στην ασφάλεια τροφίμων ως προς τον COVID-19 ,  Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Make a Reservation